In incinta Salii de Fitness si Masaj Tonic Gym din Focsani,gasiti si mese de tenis de masa pentru petrecerea timpului liber si relaxare. Totodata tenisul de masa va dezvolta indeminarea ,viteza de reactie,acuitatea vizuala,tonusul muscular fiind totodata si un extraordinar sport pentru slabire.


• Înotul dezvoltă foarte frumos musculatura, fortifică articulaţiile, stimulează circulaţia sângelui, creşte imunitatea, rezistenţa cardiopulmonară, topeşte celulita, relaxează, alungă anxietatea şi depresia. Într-o oră de înot se ard peste 900 de calorii.

• Tenisul de masă implică multă mişcare şi atenţie, aşa că menţine tonusul muscular, dă o stare mentală foarte bună şi dezvoltă agilitatea. Se ard circa 300 de calorii pe oră.

• Badmintonul solicită aproape toată musculatura, stimulează procesul de gândire şi creşte cantitatea de colesterol bun din sânge. Topeşte până la 400 de calorii pe oră.

Baschetul te ajută să te menţii în formă, te detensionează, îmbunătăţeşte activitatea inimii şi a plămânilor, îţi măreşte rezistenţa şi te face mai flexibil. Consumă circa 600 de calorii pe oră.

• Voleiul lucrează simultan musculatura abdomenului, picioarelor, braţelor, gâtului şi spatelui, fiind un bun aliat în menţinerea controlului asupra greutăţii. În plus, îmbunătăţeşte sistemul cardiovascular şi starea de spirit. Se topesc 500 de calorii pe oră.


 
ABC FITNESS
UltraMind ESP Sport.ro
Victor Benescu.ro
Positive LIFE.ro
ABC FITNESS
 
 
 
Servicii creare site creare site