Ce face antrenorul personal ?

  Ca antrenor personal va reevalua raspunsul organismului si al metabolismului, al  progresului fizic, dietei si bineinteles al conditiei fizice pe care il vei inregistra in timpul stagiului de pregatire fizica. Stagiul de pregatire fizica poate fi de intesitate si de durata diferita de la persoana la persona in functie de starea fizica in momentul inceperii stagiului, in functie de virsta, sex, metabolism. In urma unei prime evaluari si a compararii rezultatelor obtinute, va schimba structura dietei al antrenamentului daca nu exista o evolutie pozitiva sau va pastra acelasi program de antrenament pana in momentul cand incep sa se  se vada primele rezultate pozitive si va alcatui in continuare programul de antrenament si pregatire fizica pana la atingerea obiectivelor propuse.

   La finalul programului cu antrenorul personal vom face cunostinta cu un nou tu, un tu hotarat sa nu lase propriul corp, propria sanatate ┼či aprecierea personala pe ultimul loc pe lista de prioritati.Tu esti altfel decat ceilalti, tu esti cea mai importanta persona si trebuie sa te iubesti !!!

  Meriti si tu sa ai grija de tine sa te simti bine, frumoasa, puternica, iar un fizic frumos si sanatos iti va reda increderea in tine. E de preferat sa investesti in sanatatea si fizicul tau, sa te bucuri de viata singur sau alaturi de cei dragi, decat sa iti pierzi banii, timpul si nervii  pe la cabinetele de analize, farmacii si spitale.

   La finalul programului cu antrenorul personal iti va fi atins deja obiectivul pentru care ne-ai ales pe noi si vei ajunge sa vrei si mai mult de la tine, sa te simti bine in propiul tau cor,p sa te simti mult mai tinar, mai frumos si bineinteles cu o sanatate si o silueta de invidiat de toti  "amicii...amicele " tale. Vei vedea asta cu siguranta atunci cand cei care te cunosc  isi vor da coate de uimire la vederea ta !

ABC FITNESS
UltraMind ESP Sport.ro
Victor Benescu.ro
Positive LIFE.ro
ABC FITNESS
 
 
 
Servicii creare site creare site