Pentru ca la Tonic Gym nu te poti minti ca te duci la sala....la Tonic Gym chiar vii la sala si mai ales  lucrezi pina nu mai poti ...pentru ca noi vrem rezultate ,facem aceasta meserie cu multa daruire, din pasiune si este un mod de viata pentru noi.  La Tonic Gym cine vine , lucreaza, transpira, blesteama toate mincarurile pe care le-a mincat si citeodata si pe noi antrenorii ca suntem cam duri ...   Cei mai invingatori si motivati clienti ii gasesti la Tonic Gym ...De ce ?  Simplu ...Pentru ca sala este in Sud ...aici in Focsani iar in afara de cei care locuiesc in zona toti ceilalti clienti trebuie sa isi miste fundul sa vina la sala . ...La fel ca si in viata ....pentru a iti atinge obiectivele trebuie sa te misti ,sa actionezi ,sa faci ceva cu tine...nu sa iti gasesti scuze ...ca este prea departe...ca se munceste prea mult ..ca nu te lasa de capul tau .....Go Hard or Go Home...!   Apoi cind vii la sala stii ca la sfirsitul antrenamentului abia mai stai pe picioare ,,,,vii sa muncesti si la noi nu te poti minti ca vii la sala ,sa faci 30 de minute si gata ...am fost la sala ,iar rezultatele evident pe masura antrenamentelor ....Clientii nostri stiu cu adevarat ce inseamna o febra musculara ....si mai ales destui de multi au descoperit ca au mai multi muschi decit stiau ........pentru ca programele noastre sunt mereu variate....si se combina toate tipurile de antrenament de la cel cardio pina ala cel de fitness,aparate ,cross fit.. Se stie ca daca faci doar un singur tip de antrenament te plafonezi si nu vei avea rezultate nici dupa ani ,dar in majoritatea salilor acest lucru nu ti-l spune nimeni din pacate ...Este adevarat ca si cei peste 20 de ani de experienta ca sportiv amator si profesionist isi spun cuvintul ...Experienta cumulata cu studii in domeniu evident ,in viitorul apropiat mergind pina la un Master in Fitness si Culturism

                           FA DIN SPORT SINGURA  TA  DEPENDENTA !

  In echipa Tonic Gym vei gasi intotdeauna cei mai buni antrenori si instructori sportivi ! Cei care nu se ridica la standardele de calitate ale   noastre pleca ! 

        Numara-te printre numerosii nostri clienti si vei purta emblema Tonic GYM cu tine prin forma ta fizica de invidiat ,indiferent de virsta pe care o ai ,echilibru si increderea in  tine !

Vrei sa fii cel mai bun ? Atunci antreneaza-te cu cei mai buni !

ABC FITNESS
UltraMind ESP Sport.ro
Victor Benescu.ro
Positive LIFE.ro
ABC FITNESS
 
 
 
Servicii creare site creare site