În ziua de astazi, în rîndul sportivilor de performanta ,atît amatori cît si profesionisti pregatirea mentala si a unei atitudini potrivite în timpul antrenamentelor si mai ales în timpul competitiei si-a spus cuvîntul prin rezultatele obtinute.

Toate cluburile mari din întreaga lume îsi pregatesc sportivii la cel mai înalt nivel atît fizic cît si mental,apelînd la cei mai buni specialisti în domeniu.
Marele  pugilist  Cassius Clay,era vestit în întreaga lume de automotivarea pe care o facea înainte de competitii, de tacticile de intimidare ,prin atitudinea si afirmatiile verbale pe care le facea la adresa adversarilor pe care urma sa îi întilneasca în ring. L-am ales ca exemplu pe Cassius Clay pentru ca el a demonstrat ca în sport pe lînga o pregatire fizico-tactica pe masura ai nevoie si de o atitudine mentala potrivita,adica cea de învingator.

O viata mai buna în opinia lui Jose Silva era astfel :
1.  Sanatatea este primordiala. Doar fiind sanatos îti poti îndeplini misiunea pe acest pamînt ,poti fi de ajutor tuturor celor care au nevoie de tine .Poti obtine îndrumare în a îti regasi starea de sanatate, nutritia corecta, eliminarea nivelului de stres, o vitalitate si longevitate crescuta.
2.  Îmbunatatirea si armonizarea tuturor  relatiilor interumane din viata ta : prietenie,iubire,casatorie,familie ,copiii ,afaceri.
3.  Cresterea si dezvoltarea afacerii tale pentru a putea realiza lucruri cît mai frumoase ,mai utile si mai marete atît pentru umanitate cît si pentru tine si cei dragi tie.
Astazi oamenii au înteles ca suntem fiinte fizice si spirituale, ca suntem conectati cu totii între noi si vor sa învete cum sa îsi dezvolte abilitatile mentale astfel încît sa se poata conecta spiritual cu altii ,sa comunici cu Inteligenta Superioara,sa îti dezvolti telepatia ,sa faci proiectii mentale pentru a corecta diferite probleme.
Acum la noul Curs UltraMind E.S.P  Sports vei învata sa :
– atingi nivelul Alfa al creierului în doar cîteva minute prin Exercitiul de Centrare  Silva conceput de Jose Silva
– atingi un nivel adînc de relaxare în doar cîteva minute
– îti întaresti vointa
– îti stimulezi creativitatea ,inspiratia si imaginatia
– optimizezi succesul echipei
– ai  atitudinea mentala cea mai potrivita la antrenemente
– ai o atitudine mentala în competitii, indiferent de nivelul acestora
– folosesti technica antrenorului mental si a antrenamentului mental
– folosesti cu maxim succes principiile programarii mentale
– aplicatii de urgenta în caz de accidentari
– folosesti intuitia în anticiparea tacticilor folosite de adversari
– ai o atitudine de învingator
– cum si cînd sa folosesti Technica Proiectiei Mentale pentru a primi ajutor si îndrumari de la Inteligenta Superioara
– folosesti Technica Celor 3 Scene ,folosind îndrumarile primite ,pentru a putea programa : succesul în viata, relatia pe   care ti-o doresti ,îmbunatatirea starii de sanatate cît si vindecarea pe care ti-o doresti în caz ca ai nevoie, îmbunatatirea relatiei tale cu toate persoanele din viata ta,casa, masina sau motocicleta pe care o vrei si tot ceea ce  mintea ta poate concepe .

Technici Specifice UltraMind E.S.P
– Technica Celor 3 Scene ; poti corecta orice fel de problema din viata ta ,faci lucrurile sa se întîmple asa cum este cel mai bine pentru toate partile implicate conform principiilor Silva UltraMind
– Technica Proiectiei Mentale prin care obtii îndrumari si raspuns de la Nivelele Superioare , oricare ar  reprezenta acestea pentru tine ( Divinitate , Inteligenta Superioara, etc.)
– obtii informatii despre intentiilor persoanelor cunoscute si necunoscute
– descoperi de ce ai fost trimis pe Pamînt si care este misiunea ta aici

Toate acestea si multe altele le poti învata si folosi în folosul umanitatii si al tau în doar 2 zile de Curs,timp în care vei descoperi incredibila putere a mintii tale si ceea ce poti face cu ea. Te astept la Curs !

 Instructor  UltraMind E.S.P . Victor Benescu

Inscrieri pentru acest curs  : www.victorbenescu.ro 

ABC FITNESS
UltraMind ESP Sport.ro
Victor Benescu.ro
Positive LIFE.ro
ABC FITNESS
 
 
 
Servicii creare site creare site