Tipurile de consiliere :

 1. Consiliere individuala . sedinte individuale in  care prin folosirea technilor specifice consilierii,ajut clientul sa isi rezolve situatia problema.O sedinta dureaza 60 de minute .

 2. Consiliere de cuplu .identificam problema prin technici specifice consilierii ,urmind sa lucram impreuna si/sau  separat la solutionarea problemei ,creind conditiile pentru o relatie mai durabila si mai frumoasa,o comunicare mai eficienta si armonizarea relatiei din toate punctele de vedere. O sedinta dureaza 60 de minute .

 3. Consiliere adolescenti . sedintele individuale in care identificam problemele specifice virstei iar cu ajutorul technicilor specifice consilierii ajut adolescentul sa isi rezolve problemele ,sa descopere viata conform principiilor si valorilor  lui .

 4. Consiliere Orientare Profesionala .descoperirea vocatiei,a talentului,a jobului care te reprezinta. O sedinta dureaza 60 de minute.

5.  Consiliere Nutritie si Sport. sedinta individuala in care se indentifica cauzele problemei si se lucreaza cu specialistul in sport pina la atingerea scopului final .O sedinta dureaza 60 de minute ,sau un program intensiv de 6 zile .vezi www.startlife.arts.ro...sectiunea Cursuri.

 

 Pentru progamari telefon: 0766 102 103 ,Victor Benescu ,sau e mail : victor_benescu@yahoo.it 

 

 

 

ABC FITNESS
UltraMind ESP Sport.ro
Victor Benescu.ro
Positive LIFE.ro
ABC FITNESS
 
 
 
Servicii creare site creare site